Actueel

SCHILDERVAKANTIE VOGEZEN
18-25 juni 2016  gaan we weer van start met de schilderweek in de Vogezen, op een prachtige plek in een super onderkomen!
Vorig jaar was dit een groot succes.
Kijk hier voor meer informatie!
Plein air schilderen, een week lang niet denken aan koken, kinderen, boodschappen, verplichtingen, alleen maar schilderen (‘s-ochtends) en s'-middags voor wie dat wil! Je kunt de middag ook zelf invullen met wandelingen of fietstochten in de schitterende omgeving.
En ‘s-avonds verwend worden door een fantastische kok, die al onze eetzorgen uit handen neemt en de plaatselijke ingredienten tot een heerlijk maal tovert, Peter van der Weijden. Kijk voor een voorproefje van zijn kookkunsten op zijn site: www.peterskeuken.nl 
 
Het is een onvergetelijke ervaring: buitenschilderen heeft iets heel fascinerends.
Neem contact met mij op 

 

Geschenkbon 

Wist u dat u  een  geschenkbon kunt aanvragen voor mijn werk? Indien u  iemand anders een origineel cadeau wilt geven, maar niet weet wat diegene mooi vindt, kunt u bij mij een geschenkbon kopen! Dit geldt ook voor mijn webshop, en voor schilderlessen Neem contact met mij op via de link.

SCHILDERLES

In januari tot mei 2016 begin ik weer met  schilderlessen, . Meld u snel aan, als u belangstelling heeft, vol =vol.

Regelmatig maak ik nieuw werk voor  Carré d'Artistes  in den Haag.

Deze keten heeft galeries in o.a. hartje Parijs, Londen, Barcelona, Bonn, Keulen, New York, Sao Paulo, Lissabon en... Utrecht en den Haag. Ik exposeer daar met 40 schilderijtjes exposeren, die veel in binnen- en buitenland verkocht worden. Mijn expositieplek is den Haag, Passage 16. Loop gerust eens binnen. 

 

Kunstroute

De 2-jaarlijkse Kunstroute in Muiderberg (oktober 2015) was een denderend succes! Het weer hielp ook nog mee, zodat er honderden mensen op de been waren in ons geweldige dorp met de langzamerhand bekende oranje folder in de hand. Van adres naar adres, alles binnen steenworpafstand, gemarkeerd door vrolijke banieren en de straat versierd door met verfbeklodderde schoenen die langs de route stonden. 

Volgende kunstroute wordt in Muiden gehouden, in 2017. Dus nog even geduld!